Kappers Kappers en kapsalons

Kappers

Kappers en kapsalons

gesponsorde links:

Opleidingen en Training

Kappers opleidingen en trainingen
Kappers opleidingen en trainingen
Kappers opleidingen en training
Crobylos Cursussen
Crobylos cursussen, haarverzorging, haarmode

IMKO kappers college
IMKO Hairstylisten college, opleiding kapper

Jolangeopleidingen
Jolange-opleidingen bied een diversiteit aan kappers opleidingen met certificaat of een branche diploma. De keuze is ook enorm, maar welke opleiding past het best bij jou?

Kappers Academie Venlo
Kappers Academie Venlo

Kappersopleiding
Kappersopleiding volgen ,ben jij creatief, sociaal en op zoek naar een afwisselend beroep? Vind jij het leuk om met jouw creativiteit mensen nog mooier te maken en ook doelbewust en commercieel bezig te zijn? Wil je daarnaast alles te weten komen over het kappersvak om straks als kapper aan de slag te gaan of zelfs je eigen onderneming te starten? Dan is een kappersopleiding echt iets voor jou! De kappersopleidingen van Scheidegger brengen je de juiste technieken en vaardigheden bij.

KNON kappersopleiding
Wil jij graag Kapper of Kapster worden? Kappersvakschool Noord Oost Nederland biedt jou de geschikte kappersopleiding. Jong of al wat ouder, het maakt geen verschil. Iedereen met de wil om kapper te worden en aanleg voor het vak heeft, kan deze opleiding met goed gevolg doorlopen.

The Hair and Beauty Academy
The Hair and Beauty Academy Hair and Beauty Academy Bij ons kunt u trecht voor een groot aanbod van zeer goede hair en beauty opleidingen en cursussen.

Walvis Keurmerk
Walvis Keurmerk Praktisch kwaliteitsmanagement en veiligheidsmanagement voor Zorg en Welzijn sinds 1992. HKZ en ISO kan leuker en zinvoller. Lees hier hoe we dat bereiken

Kappers gesponsorde advertentie